pondělí 1. září 2014

Online kurz "History of Rock II" právě začíná....

Jste velcí fanoušci hudby a chtěli byste se dozvědět něco z historie pop-music? Zajímáte se o hudbu let sedmdesátých, osmdesátých a devadesátých a chybí vám souvislosti? Chcete si nenásilnou formou vylepšit angličtinu? Právě pro vás je určen kurz University of Rochester - History of Rock II.






Kurz patří do skupiny tzv. MOOC kurzů, taky otevřených online kurzů, které jsou přístupné všem a zadarmo. Od 1.9.2014 budou každý týden zveřejňována videa (kolem osmi videí v délce 8-15 minut), pomocí kterých vás profesor John Covach provede historií hudby/rocku od roku 1970 až do devadesátých let. Videa jsou v angličtině s tím, že je možné zapnout si anglické titulky. Více o výuce jsem již napsala v článku Kurzy hudební historie online a zadarmo

A co bude náplní tohoto kurzu? Přikládám zde obsah kurzu stažený přímo ze stránky www.coursera.org





Kurz trvá celkem 6 týdnů a pokud budete chtít i certifikát o absolvování, čekají vás 3 testy. Není se čeho bát, na testy máte více možností opakování a vybírá se vždy 1 správná možnost ze 4. 

Přihlásit se můžete tady: https://www.coursera.org/course/historyofrock2

Věřím, že kurz se Vám bude moc líbit a napište mi, jestli se tam přihlásíte také, nebo tam zas budu jediná z České republiky. Já jdu studovat :-)








Žádné komentáře:

Okomentovat